SAJGONKI Z WARZYWAMI
Arkusze papieru ryżowego namocz. Na opakowaniu zazwyczaj znajduje się opis od producenta, czyli sposób w jaki należy przygotować spring rollsy.
Farsz ;
Kapusta pekińska
starta marchew
kukurydza
fasolka czerwona
paski łososia wędzonego
papryka
Warzywa ułóż na wilgotnych arkuszach, zwiń jak krokiety.
Użyłam sosów sojowego i słodko kwaśnego.
Smacznego.
Nie jem ryb ale w wersji wegetariańskiej na pewno to danie też będzie pyszne.
OdpowiedzUsuńNigdy nie robiłam sama sajgonek, ale może wykorzystam Twój przepis.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie
OdpowiedzUsuńBardzo lubię sajgonki, ale nigdy jeszcze ich sama nie robiłam. Twój przepis wygląda na prosty i pyszny. Może w końcu odważę się spróbować🙂
Może spróbuję twojego przepisu.
OdpowiedzUsuńSą bardzo zdrowe, ponieważ nie zawierają smażenia ani mąki pszennej. Uścisk.
OdpowiedzUsuń