piątek, 8 sierpnia 2025

Sajgonki wz warzywami

 

SAJGONKI Z WARZYWAMI



Arkusze papieru ryżowego namocz. Na opakowaniu zazwyczaj znajduje się opis od producenta, czyli sposób w jaki należy przygotować spring rollsy.

Farsz ;

Kapusta pekińska
starta marchew
kukurydza
fasolka czerwona
paski łososia wędzonego
papryka

Warzywa ułóż na wilgotnych arkuszach, zwiń jak krokiety. 
Użyłam sosów sojowego i słodko kwaśnego.

Smacznego.






18 komentarzy:

  1. Nie jem ryb ale w wersji wegetariańskiej na pewno to danie też będzie pyszne.

    OdpowiedzUsuń
  2. Nigdy nie robiłam sama sajgonek, ale może wykorzystam Twój przepis.
    Pozdrawiam serdecznie

    OdpowiedzUsuń

  3. Bardzo lubię sajgonki, ale nigdy jeszcze ich sama nie robiłam. Twój przepis wygląda na prosty i pyszny. Może w końcu odważę się spróbować🙂

    OdpowiedzUsuń
  4. Są bardzo zdrowe, ponieważ nie zawierają smażenia ani mąki pszennej. Uścisk.

    OdpowiedzUsuń
  5. Takich sajgonek nie miała okazji skosztować.

    OdpowiedzUsuń
  6. Wyglądają bardzo apetycznie.

    OdpowiedzUsuń
  7. Brzmi nieźle - nigdy nie jadłam sajgonek :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale świetne! Wyglądają przepysznie 👌🧡

    OdpowiedzUsuń
  9. Pięknie wyglądają, chociaż ja jakoś do papieru ryżowego nie mogę się przekonać. Kiedyś kupiłam i mi nie smakowało...
    Udanego tygodnia 😘

    OdpowiedzUsuń
  10. W sam coś dla mnie przy mojej diecie. Uwielbiam ryby. Zgłodniałam
    Pozdrawiam serdecznie i nieustająco dobre myśli przesyłam

    OdpowiedzUsuń
  11. Estos rollitos me parecen fantásticos

    OdpowiedzUsuń
  12. Nigdy nie robiłam takich sajgonek. Wyglądają przepysznie. Muszę spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  13. O, jakie proste - pięknie wyglądają, smacznego 🙂

    OdpowiedzUsuń
  14. Wyglądają przepysznie. Ja też muszę spróbować.
    Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń