SAJGONKI Z WARZYWAMI
Arkusze papieru ryżowego namocz. Na opakowaniu zazwyczaj znajduje się opis od producenta, czyli sposób w jaki należy przygotować spring rollsy.
Farsz ;
Kapusta pekińska
starta marchew
kukurydza
fasolka czerwona
paski łososia wędzonego
papryka
Warzywa ułóż na wilgotnych arkuszach, zwiń jak krokiety.
Użyłam sosów sojowego i słodko kwaśnego.
Smacznego.
Nie jem ryb ale w wersji wegetariańskiej na pewno to danie też będzie pyszne.
OdpowiedzUsuńNigdy nie robiłam sama sajgonek, ale może wykorzystam Twój przepis.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie
OdpowiedzUsuńBardzo lubię sajgonki, ale nigdy jeszcze ich sama nie robiłam. Twój przepis wygląda na prosty i pyszny. Może w końcu odważę się spróbować🙂
Może spróbuję twojego przepisu.
OdpowiedzUsuńSą bardzo zdrowe, ponieważ nie zawierają smażenia ani mąki pszennej. Uścisk.
OdpowiedzUsuńTakich sajgonek nie miała okazji skosztować.
OdpowiedzUsuńWyglądają bardzo apetycznie.
OdpowiedzUsuńBrzmi nieźle - nigdy nie jadłam sajgonek :)
OdpowiedzUsuńAle świetne! Wyglądają przepysznie 👌🧡
OdpowiedzUsuńPięknie wyglądają, chociaż ja jakoś do papieru ryżowego nie mogę się przekonać. Kiedyś kupiłam i mi nie smakowało...
OdpowiedzUsuńUdanego tygodnia 😘
Oh very good spring rolls
OdpowiedzUsuńOh very good spring rolls
OdpowiedzUsuńAż ślinka cieknie!
OdpowiedzUsuńW sam coś dla mnie przy mojej diecie. Uwielbiam ryby. Zgłodniałam
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie i nieustająco dobre myśli przesyłam
Estos rollitos me parecen fantásticos
OdpowiedzUsuńNigdy nie robiłam takich sajgonek. Wyglądają przepysznie. Muszę spróbować :)
OdpowiedzUsuńO, jakie proste - pięknie wyglądają, smacznego 🙂
OdpowiedzUsuńWyglądają przepysznie. Ja też muszę spróbować.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam:)