CZOSNKOWE BAGIETKI
BOGATO NADZIANE
Nie znam kogoś, kto nie lubił by bagietek z czosnkiem. Szczególnie świeżych, ciepłych i chrupiących.
Dzisiaj zaprezentuję sposób na pyszne zapiekanki z ich wykorzystaniem.
Cieplutkie, z prażoną cebulką i delikatnym posmakiem czosnku.
4 sztuki bagietek czosnkowych
8 sztuk parówek cielęcych
2 kulki sera mozzarella
ser żółty łatwo topliwy
szczypiorek
Na wierzch ulubione sosy. U nas były sos tysiąca wysp, czosnkowy i keczup.
Każdą bagietkę należy przeciąć wzdłuż jak na zdjęciu poniżej. Umieścić kiełbaski, sery .Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170* i piec 15-20 minut.
Po upieczeniu obficie posypać prażoną cebulką i szczypiorkiem.
Smacznego.
Wyglądają pysznie:))uwielbiam czosnkowe bagietki:))Pozdrawiam serdecznie:))
OdpowiedzUsuńBardzo lubię czosnkowe bagietki, ale w takim wydaniu, jeszcze ich nie jadłam. 😊
OdpowiedzUsuńWyglądają przepysznie. Mniam, mniam.
OdpowiedzUsuńRzeczywiście, bogato nadziałaś bagietki. Wyglądają na przesmaczne:)
OdpowiedzUsuńO rany, ależ mi zapachniało :)) Wyglądają obłędnie i na pewno smakują wspaniale :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam ciepło, Agness:)
Uwielbiam czosnkowe bagietki a w takiej wersji to już w ogóle petarda :-)
OdpowiedzUsuńPyszne bagietki! Wyglądają wspaniale! <3
OdpowiedzUsuńSmakowita propozycja, aż ślinka leci :)
OdpowiedzUsuńPysznie :)
OdpowiedzUsuń