piątek, 10 listopada 2023

Śniadanie bez glutenu, wegańskie





ŚNIADANIE WEGAŃSKIE 
 BEZ GLUTENU




 Moje śniadanko warzywa z hummusem z ciecierzycy. Puszkę cieciorki zmiksuj z trzema ząbkami czosnku i oliwą. Posól i dopraw do smaku, Posyp prażonymi ziarnami słonecznika i owocem granatu. Obok jest chrupiąca surowa marchew, pomidorki koktajlowe i korniszony. 



12 komentarzy:

  1. Witam serdecznie ♡
    Wygląda bardzo apetycznie, uważam, że to świetna propozycja na śniadanko :)
    Pozdrawiam cieplutko ♡

    OdpowiedzUsuń
  2. To ciekawy pomysł na śniadanie. Jestem na tak.

    OdpowiedzUsuń
  3. Ooo ! Takie śniadanka to ja uwielbiam !!! Pyszka !!! Spróbuję zrobić ten hummus !

    OdpowiedzUsuń
  4. Witaj szaroburością za oknem
    To kolorowe śniadania już mnie zachęca, aby i u mnie pojawiło się na talerzu. Zwlaszcza, że jest bezglutenowe.
    Niech listopad będzie dla Ciebie łaskawy w zdrowiu
    Pozdrawiam ciepłe słowo zostawiając

    OdpowiedzUsuń
  5. Jestem wielką fanką hummusu :D Najlepiej smakuje cytrynowy z dodatkiem rukoli :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Takie śniadania są najlepsze!

    OdpowiedzUsuń
  7. takie śniadanko to sobie bym zjadła

    OdpowiedzUsuń
  8. Bardzo lubię domowy hummus. :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Pyszna propozycja. Jak są warzywa to jest mega!

    OdpowiedzUsuń