poniedziałek, 11 kwietnia 2016
SZPINAK PO WEGAŃSKU
2 woreczki ryżu do risotto
1 opakowanie szpinaku mrożonego rozdrobnionego
olej rzepakowy, sól, pieprz, dwa ząbki czosnku
kilka pomidorów suszonych ze słoiczka.
Ryż ugotowałam , szpinak dusiłam ze solą, pieprzem , czosnkiem, podlałam oliwą.
Całość wymieszałam .Polałam troszkę oliwką z suszonych pomidorów i dodałam kilka.
Bardzo smaczne danie,Polecam ;)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Ciekawy przepis :) pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńDziękuję Joasiu :)
UsuńPyszna propozycja :-)
OdpowiedzUsuńDziękuję Marzenko ;)
UsuńCoś dla mojej siostrzenicy! :)
OdpowiedzUsuń;)
UsuńFajne danie, zjadłabym
OdpowiedzUsuńPolecam ;)
UsuńUwielbiam szpinak ;)
OdpowiedzUsuńJa też ;)
Usuń