środa, 4 kwietnia 2018

Faszerowane bułki


Sposób na smaczne i szybkie śniadanie.
Polecam



FASZEROWANE BUŁKI








2 bułki
2 surowe jaja
kiełbasa u mnie wiejska
szczypiorek
sól, pieprz do smaku

Z bułek ścinamy wierzch i wydrążamy środek. Wbijamy surowe jajo, solimy i pieprzymy. Wkładamy do piekarnika na 10 minut 170* 
Po upieczeniu dodajemy kiełbaskę pokrojoną w kostkę i poszatkowany szczypiorek
Spożywamy na ciepło.

Smacznego


8 komentarzy:

  1. Taka bułka to nie tylko na sniadanie ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak pięknie wyglądają. Aż szkoda ruszać.

    OdpowiedzUsuń
  3. Buły z niespodzianką :D Prawie jak żurek w chlebku xD

    OdpowiedzUsuń
  4. Świetne. Też mi się kojarzą z żurkiem w chlebie. Tak czy inaczej trzeba będzie zrobić takie śniadanko :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam takie bułeczki :) już dawno ich nie robiłam a takiego mi smaka narobiłaś, że chyba na dniach zrobię ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Bardzo lubię takie zapiekane bułeczki z jajkiem :) Idealne śniadanie :)

    Pozdrawiam,
    Patryk

    OdpowiedzUsuń