Gotowy produkt do wypieku ciasta czekoladowego z Mąki Szymanowskiej.
Ciasto jest delikatne, rozpływa się w ustach, jest smaczne, nie za słodkie, pachnące czekoladą.
Przepis powstał przy współpracy z marką Polskie Młyny
Produkt powinien być w każdej kuchni. Jeżeli przyjdą niespodziewani goście lub masz ochotę na coś dobrego. Do sypkiej mieszanki wystarczy dodać dwa jaja i trochę margaryny.
Opis wykonania i czas pieczenia, opisany jest dokładnie na opakowaniu.
Polecam.
CIASTO CZEKOLADOWE
Wystudzone ciasto posmarowałam polewą czekoladową.
100 g. śmietanki 30%
70 g. gorzkiej czekolady
Śmietankę wlewamy do garnka i lekko podgrzewamy, dodajemy pokruszoną czekoladę. Mieszamy, aż powstanie gęsty sos czekoladowy.
Smacznego.
Czasami robię takie ciasto. Jest pyszne.
OdpowiedzUsuńPysznie wygląda :-)
OdpowiedzUsuńKonsystencja murzynkowa :)
OdpowiedzUsuńCiasta czekoladowego nigdy nie odmówimy :P Fajny prawie gotowiec :D
OdpowiedzUsuńMoja córka uwielbia takie ciasta:))Pozdrawiam serdecznie:))
OdpowiedzUsuńO niee pyszne musi byc :)
OdpowiedzUsuńMarkę znam, mąkę też a Ciebie w tym momencie proszę o kawałeczek czekoladowego ciasta do skosztowania.
OdpowiedzUsuńNo proszę jak zacnie wygląda!
OdpowiedzUsuńUwielbiam ciasto czekoladowe :D
OdpowiedzUsuńBardzo lubię czekoladowe ciasta :) Apetycznie wygląda :)
OdpowiedzUsuńCzekoladowe ciasta bardzo lubię, a Twoje wygląda bardzo smakowicie :) Takie gotowce z torebki są idealne dla młodych kuchareczek, no i dla niespodziewanego gościa :D
OdpowiedzUsuńaż mi sie ciasta zachciało ;)
OdpowiedzUsuńFajne, apetyczne ciacho :)
OdpowiedzUsuńWygląda pysznie, a ja lubię czekoladowe ciasta :)
OdpowiedzUsuńŚwietnie wygląda :) Ciacha czekoladowe uwielbiam, zwłaszcza w towarzystwie kawki :D
OdpowiedzUsuńPrzyda się dla niezapowiedzianych gości:)
OdpowiedzUsuń