ZIEMNIACZANE TALARKI
Z PRZYPRAWAMI
Najbardziej lubię podpieczone młode ziemniaczki. Z przyprawami są aromatyczne.
Tak przygotowane, można zajadać z majonezem, keczupem lub solo.
500 g. ugotowanych w całości ziemniaków
łyżka oliwy do smażenia
Ziemniaki należy ugotować w osolonej wodzie. Wystudzić, pokroić w plasterki, posypać przyprawami i smażyć z obu stron.
Smacznego.
Ja będę dzisiaj robić młode ziemniaczki z koperkiem.
OdpowiedzUsuńSzkoda że jestem na diecie. 😊
OdpowiedzUsuńSmak i prostota:)
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie ziemniaczki :-)
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie, są pyszne ☺
OdpowiedzUsuńMłode ziemniaczki pochłaniam w każdej postaci:-) Teraj jest najfajniejszy czas, bo tyle młodych warzyw...:-)
OdpowiedzUsuńUwielbiam
OdpowiedzUsuńBardzo lubię takie ziemniaczki :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie ziemniaczki :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie ziemniaczki! :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie talarki z maślanką lub kefirem w upalne dni:)
OdpowiedzUsuńSmacznie pozdrawiam:)
Takie proste, a tak smaczne :) Uwielbiam :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam ziemniaczane potrawy . Takie ziemniaczki to pycha zrobię w piątek i zjem ze śledziem. Pozdrawiam cieplutko 😊
OdpowiedzUsuńLooks delicious!!! Thank you for recipe :-)
OdpowiedzUsuńTakie talarki bardzo lubi mój Małżonek.
OdpowiedzUsuńPodrzucę Jemu Twój przepis!
Idealny obiad na upał
OdpowiedzUsuńSmakowicie wyglada
OdpowiedzUsuńnice article
OdpowiedzUsuńPyszne :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam ziemniaki. W takiej wersji też mi pewnie posmakuja.
OdpowiedzUsuń