wtorek, 25 czerwca 2019

Ziemniaczane talarki z przyprawami



ZIEMNIACZANE TALARKI 
Z PRZYPRAWAMI



Najbardziej lubię podpieczone młode ziemniaczki. Z przyprawami są aromatyczne. 
Tak przygotowane, można zajadać z majonezem, keczupem lub solo. 

500 g. ugotowanych w całości ziemniaków
łyżka oliwy do smażenia

Ziemniaki należy ugotować w osolonej wodzie. Wystudzić, pokroić w plasterki, posypać przyprawami i smażyć z obu stron.

Smacznego.

20 komentarzy:

  1. Ja będę dzisiaj robić młode ziemniaczki z koperkiem.

    OdpowiedzUsuń
  2. Szkoda że jestem na diecie. 😊

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam takie, są pyszne ☺

    OdpowiedzUsuń
  4. Młode ziemniaczki pochłaniam w każdej postaci:-) Teraj jest najfajniejszy czas, bo tyle młodych warzyw...:-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Bardzo lubię takie ziemniaczki :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam takie ziemniaczki :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Uwielbiam takie ziemniaczki! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Uwielbiam takie talarki z maślanką lub kefirem w upalne dni:)
    Smacznie pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
  9. Takie proste, a tak smaczne :) Uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Uwielbiam ziemniaczane potrawy . Takie ziemniaczki to pycha zrobię w piątek i zjem ze śledziem. Pozdrawiam cieplutko 😊

    OdpowiedzUsuń
  11. Looks delicious!!! Thank you for recipe :-)

    OdpowiedzUsuń
  12. Takie talarki bardzo lubi mój Małżonek.
    Podrzucę Jemu Twój przepis!

    OdpowiedzUsuń
  13. Uwielbiam ziemniaki. W takiej wersji też mi pewnie posmakuja.

    OdpowiedzUsuń