sobota, 6 sierpnia 2016

Apetina z warzywami


Sałatę lodową rwiemy na kawałeczki. Solimy. Kropimy oliwką.
Soczewicę gotujemy al dente.
Marchew trzemy na drobnych oczkach.
Na to wykładamy serek z chilli. 

Smacznego :)



8 komentarzy:

  1. Bogaty, kolorowy i bardzo apetyczny talerz i same dobre rzeczy:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nigdy nie jadłyśmy tego sera :) Ale apetycznie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ciekawy przepis i bardzo szybki :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nigdy nie jadłam Apetiny w tej wersji. Lubię dania z chilli więc chyba się skuszę :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Takie pyszności!! :)
    pozdrawiam, mikrouszkodzenia.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  6. Spróbuję ten przepis.Smacznie wygląda. Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Fajny przepis. Nie jadłam tej wersji serka :)

    OdpowiedzUsuń
  8. lekko i letnio - tak najlepiej :)

    OdpowiedzUsuń